Izberi svoj tečaj

Si želite novih doživetij, spoznati nove ljudi, početi nove zanimive stvari? Če je vaš odgovor pritrdilen, je potapljanje prav gotovo prava izbira. Svet pod vodo prav gotovo nudi neskončne možnosti, vse od spoznavanja podvodne flore in favne do potapljanja na potopljenih razbitinah, ki so se zapisale v zgodovino. Če imate malo raziskovalne žilice, vam bo svet pod vodo zagotovo zlezel pod kožo.

Oceandiving izvaja potapljaške tečaje in tečaje prve pomoči za potapljače skladno s pravili mednarodne potapljaške šole PADI. Potapljaške tečaje organiziramo za otroke in odrasle. Otroški potapljaški program je tisti, na katerega smo še posebej ponosni. Traja že vrsto let in prav iz njega so že zrasli izvrstni mladi potapljači. Med letom poteka na bazenu, med potapljaško sezono pa se z otroci podamo v morje, kjer z veseljem ugotavljamo, da se ti brez težav kosajo s svojimi starejšimi kolegi. Tudi program potapljanja za odrasle vrsto različnih možnosti. Poleg tečajev, ki potapljača rangirajo na potapljaški lestvici, obstaja še vrsta specialnih tečajev, ki potapljaču pod vodstvom inštruktorja nudijo podroben vpogled v vsa področja potapljanja.

Si že pripravljen na svoj prvi potapljaški tečaj? Če še nisi prepričan, ti bodo morda pomagale besede enega izmed naših potapljaških inštruktorjev: 70% sveta prekriva voda, zakaj bi bili omejeni na preostalih trideset, ko pa imaš na voljo ves svet!

Potapljaške avanture

Potapljaške avanture

Si starejši od osmih let in bi se rad potapljal? Pridruži se zabavnim podvodnim avanturam v Aquaparku Žusterna. OCEANOVE Potapljaške Avanture.

Podrobno
Športni dnevi

Športni dnevi

Pridruži se nam vsako soboto v juliju. Tradicionalni Oceanovi športni dnevi za mlade potapljače!

Podrobno
PADI Bubblemaker

PADI Bubblemaker

Tvoja prva mehurčkasta dogodivščina! Če bi se rad preizkusil v nečem novem in odkrival podvodna prostranstva, je to pravi naslov. PADI Bubblemaker.

Podrobno