PADI Junior Adventure Diver

Osnove že dobro poznaš. Naj se prične prava avantura. PADI Junior Adventure Diver.

Po zaključku začetnega potapljaškega tečaja PADI Junior Open Water Diver so pred tabo nova obzorja. Svoje nove podvodne avanture lahko izbiraš med vrsto potapljaških aktivnosti in tako v praksi spoznaš, katero področje te bolj zanima. Vsako od teh področij lahko kasneje nadgradiš s PADI tečajem specialnosti. Še več, vsaka od izbranih avantur se šteje kot prvi potop na tečaju specialnosti. Prav tako lahko tečaj takoj nadgradiš v nadaljevalnega PADI Junior Advanced Open Water Diver.

In katera so tista področja, ki se odpirajo? Izbirajte med podvodno navigacijo, potapljanjem na podvodnih razbitinah, globinskim potapljanjem, potapljanjem na nadmorski višini, nočnim potapljanjem, potapljanjem z obogatenimi mešanicami, podvodnim iskanjem in dvigovanjem predmetov iz vode in mnogimi drugimi.

Minimalni čas izvedbe tečaja je 1 dan, minimalna starost pa 10 let. Cena tečaja vključuje 3 potope in pripadajočo teorijo, izposojo potapljaške opreme in izdajo mednarodne potapljaške licence po uspešno opravljenem tečaju.

Cena tečaja: 180€

Naj vas obvestimo, ko bo tečaj na voljo?

Izpolnite naslednji obrazec in obvestili vas bomo, ko bo tečaj na voljo.