Potapljaške avanture

Si starejši od osmih let in bi se rad potapljal? Pridruži se zabavnim podvodnim avanturam v Aquaparku Žusterna. OCEANOVE Potapljaške Avanture.

Oceanove potapljaške avanture so program, ki ga društvo uspešno izvaja že od leta 2009. Vadba je sestavljena iz potapljanja na vdih in potapljanja z avtonomno potapljaško opremo. V okviru programa udeleženci spoznajo tako teoretične osnove potapljanja kot njihovo uporabo v praksi; vse v varnem bazenskem okolju in pod budnim očesom inštruktorjev in vaditeljev potapljanja.

Program se deli na osnovni in nadaljevalni. Medtem ko se na osnovnem nivoju ukvarjamo z najbolj osnovnimi potapljaškimi veščinami in osnovnim spoznavanjem potapljaške opreme, se v nadaljevalnem programu udeleženci srečajo z osnovami podvodne navigacije s kompasom, osnovami iskanja predmetov pod vodo, osnovami reševanja, dvigovanjem predmetov iz vode z uporabo podvodnega balona, gibanjem z uporabo podvodnega skuterja in podvodno fotografijo.

Nadaljevalni program je namenjen tistim, ki so uspešno zaključili osnovni program ali pa imajo opravljen potapljaški tečaj katerekoli priznane potapljaške šole.

Za tiste, ki želijo več, v poletnem času organiziramo potapljaške športne dneve v Fiesi in potapljaške tečaje, ki so namenjeni tako otrokom kot odraslim.

Pogoj za vpis v oba programa je dopolnjenih 8 let. Program poteka vse leto.

Lokacija: Aquapark Žusterna

Oprema: vsa oprema je vključena v ceno programa -  otrok potrebuje le kopalke in brisačo. V kolikor bi želel vaditi s svojo ABC opremo (maska, dihalka, plavuti), jih seveda lahko prinese.

Naj vas obvestimo, ko bo tečaj na voljo?

Izpolnite naslednji obrazec in obvestili vas bomo, ko bo tečaj na voljo.