PADI Divemaster

Potapljanje kot poklic. Prvi profesionalni nivo v sistemu PADI. Postani vodič potapljanja, sodeluj pri izvajanju PADI programov. Postani PADI Divemaster.

Divemaster je prvi poklicni nivo sistema PADI in za mnoge šele začetek poklicne poti, ki jo nadaljujejo kot inštruktorji potapljanja. Kot divemaster boš lahko organiziral in vodil potope, asistirali inštruktorju pri teoretičnem in praktičnem delu tečajev ter pridobil možnost tudi sam izvajati določene programe.

Divemaster ni naslednja stopnja v hierarhični lestvici nabora tečajev. Za tečajem je želja posameznika, da prenaša svoje znanje in  izkušnje manj izkušenim, da skrbi za varnost na potopih in dobro voljo pri udeležecih naših programov. V kolikor se v navedenem najdeš, te vabimo, da se po zaključenem procesu izobraževanja pridružiš naši ekipi. 

Tečaj se opravlja po dogovoru, minimalna starost je 18 let. Osnovno originalno PADI gradivo je vključeno v ceni. Izdaja mednarodnega certifikata ni vključena v ceno. V kolikor se boš na tečaju izkazal/a, boš prejel/a povabilo, da se pridružiš naši ekipi pri izvajanju naših programov v okviru pooblastil, ki jih kot divemaster lahko izvajaš. Za več informacij nam piši.

 

Cena tečaja: 600€

Originalno PADI gradivo ni in izdaja mednarodnega certifikata nista vključena v ceni tečaja.

 

 

Naj vas obvestimo, ko bo tečaj na voljo?

Izpolnite naslednji obrazec in obvestili vas bomo, ko bo tečaj na voljo.