Izberi svoj tečaj

Si želite novih doživetij, spoznati nove ljudi, početi nove zanimive stvari? Če je vaš odgovor pritrdilen, je potapljanje prav gotovo prava izbira. Svet pod vodo prav gotovo nudi neskončne možnosti, vse od spoznavanja podvodne flore in favne do potapljanja na potopljenih razbitinah, ki so se zapisale v zgodovino. Če imate malo raziskovalne žilice, vam bo svet pod vodo zagotovo zlezel pod kožo.

Oceandiving izvaja potapljaške tečaje in tečaje prve pomoči za potapljače skladno s pravili mednarodne potapljaške šole PADI. Potapljaške tečaje organiziramo za otroke in odrasle. Otroški potapljaški program je tisti, na katerega smo še posebej ponosni. Traja že vrsto let in prav iz njega so že zrasli izvrstni mladi potapljači. Med letom poteka na bazenu, med potapljaško sezono pa se z otroci podamo v morje, kjer z veseljem ugotavljamo, da se ti brez težav kosajo s svojimi starejšimi kolegi. Tudi program potapljanja za odrasle vrsto različnih možnosti. Poleg tečajev, ki potapljača rangirajo na potapljaški lestvici, obstaja še vrsta specialnih tečajev, ki potapljaču pod vodstvom inštruktorja nudijo podroben vpogled v vsa področja potapljanja.

Si že pripravljen na svoj prvi potapljaški tečaj? Če še nisi prepričan, ti bodo morda pomagale besede enega izmed naših potapljaških inštruktorjev: 70% sveta prekriva voda, zakaj bi bili omejeni na preostalih trideset, ko pa imaš na voljo ves svet!

PADI Discover Scuba Diving

PADI Discover Scuba Diving

Si pripravljen na svoj prvi in nepozabni vdih pod vodno gladino? Ali pa še nisi prepričan, da ti je ta športna aktivnost pisana na kožo? Pridi in se prepričaj. PADI Discover Scuba Diving.

Podrobno
PADI Scuba Diver

PADI Scuba Diver

Si v časovni stiski pa bi se vseeno radi potapljal in pridobil svojo prvo potapljaško licenco? Odgovor na tvojo dilemo je preprost - PADI Scuba Diver.

Podrobno
PADI Open Water Diver

PADI Open Water Diver

Tvoj prvi nivo potapljaške samostojnosti. Za samostojno potapljanje s svojim sopotapljačem opravi začetni potapljaški tečaj PADI Open Water Diver.

Podrobno
PADI Adventure Diver

PADI Adventure Diver

Začetni potapljaški tečaj je že za tabo in mikajo te nove podvodne dogodivščine. Izberi si tri podvodne aktivnosti, ki so ti najbolj všeč in se podaj v avanturo. PADI Adventure Diver.

Podrobno
PADI Rescue Diver

PADI Rescue Diver

Znaš poskrbeti zase, pod vodo se počutiš varno in udobno. Obvladuješ sebe in hkrati pomagaš svojim sopotapljačem. Preventiva in odločna akcija - PADI Rescue Diver.

Podrobno
PADI Master Scuba Diver

PADI Master Scuba Diver

Opravi 5 tečajev PADI Specialnosti, spoznaj nove dimenzije potapljanja in hkrati doseži najvišji nepoklicni nivo v sistemu PADI. Postani PADI Master Scuba Diver.

Podrobno
PADI Divemaster

PADI Divemaster

Potapljanje kot poklic. Prvi profesionalni nivo v sistemu PADI. Postani vodič potapljanja, sodeluj pri izvajanju PADI programov. Postani PADI Divemaster.

Podrobno