ReActivate - Osvežitveni tečaj

Čas je za povratek v podvodni svet.

Je že preteklo nekaj časa od tvojega zadnjega potopa, potuješ v eksotične kraje in se želiš tam potapljati ali le želiš osvežiti osnovne tehnike in spoznati novosti? Če je odgovor da, je osvežitveni tečaj Padi ReActive odlična izbira zate.

ReActivate je tečaj namenjen vsem, ki si želite osvežiti teoretično znanje in praktične veščine potapljanja, preden se odpravite novim podvodnim dogodivščinam naproti. Tečaj je sestavljen iz treh delov. V prvem delu boš skupaj s svojim Padi inštruktorjem individualno ponovil teoretične osnove potapljanja, v drugem osvežil podvodne veščine, ki jih izvajamo v bazenu ali plitvi vodi, v tretjem delu pa se boš odpravil na potop, ki ga prilagodimo tvoji potapljaški stopnji in osebni želji.

Osvežitveni tečaj priporočamo potapljačem vseh stopenj, ki si želijo osvežiti znanje in veščine pred naslednjim potopom, potapljaškim potovanjem ali celo pred naslednjo nadaljevalno potapljaško stopničko. Vsi potapljači, ki opravijo osvežitveni tečaj Padi ReActivate, si lahko po opravljenem tečaju pri svojem Padi inštruktorju naročijo novo kartico, ki bo poleg datuma opravljenega tečaja nosila tudi datum tvojega osvežitvenega tečaja.

Zaplavajmo skupaj varno in se vrnimo v podvodni svet.

Cena: 180€

Naj vas obvestimo, ko bo tečaj na voljo?

Izpolnite naslednji obrazec in obvestili vas bomo, ko bo tečaj na voljo.