PADI Dry Suit Diver

Ko nas zima in mraz ne moreta pregnati iz vode.

Si želiš ostati na toplem a so klici podvodnega sveta preveč mikavni? Si želiš podaljšati sezono potapljanja iz poletne sezone v kar celoletno? Potem je tečaj Padi Dry Suit kot nalašč zate. Potapljanje s suho obleko ti bo odprlo popolnoma nova prostranstva in razširilo seznam krajev, kjer se lahko potapljaš. Potapljaška suha obleka bo poskrbela, da se boš počutil tako kot agent 007. Suha obleka namreč poskrbi, da smo tudi pod vodo suhi, dodatna oblačila pa poskrbijo, da nam je prijetno toplo tako pod vodo kot tudi na površini, ko potop že zaključimo. 

Na začetku bomo skupaj spoznali različne vrste suhih oblek in njim primerne podobleke. Pogovorili  se bomo o pravilnem čiščenju, vzdrževanju in pravilnem načinu oblačenja - slačenja. V vodi in pod vodo se bomo posvetili vajam varnega potapljanja s suho obleko, ki temeljijo predvsem na plovnosti.

Dobrodošel v popolnoma novo doživetje. Če si star/stara vsaj 10 let in imaš opravljen vsaj Padi (Junior) Open Water Diver ali več, potem se lahko odpraviš novi dogodivščini naproti in postaneš Padi Dry Suit diver. Tečaj zajema 2 potopa s suho obleko in pripadajočo teorijo. Izposoja suhe obleke ni vključena v ceni. Kandidate spodbujamo, da na tečaj pridejo z lastno suho obleko, ki jim omogoča maksimalno udobje. Izposoja preostale opreme in izdaja mednarodne potapljaške licence sta vključeni v ceno tečaja.

Cena: 220€

Naj vas obvestimo, ko bo tečaj na voljo?

Izpolnite naslednji obrazec in obvestili vas bomo, ko bo tečaj na voljo.