PADI Enriched Air Nitrox

Obogaten zrak za obogatena doživetja.

Tečaj potapljanja z obogatenim zrakom ali Enriched Air Nitrox je eden izmed najbolj popularnih nadaljevalnih tečajev med potapljači. Zakaj? Ker z obogatenim zrakom podaljšamo nedekompresijski čas potopa. Če nameravaš izvesti več potopov v enem dnevu, če si želiš daljših potopov in krajših površinskih intervalov, potem je tečaj Padi Enriched Air ali EAN-Nitrox pravi tečaj zate.

Kaj te bomo naučili? Zakaj se pri potapljanju z obogatenim zrakom povečajo nedekompresijski časi in zmanjšajo površinski intervali, kakšno opremo potrebujemo ter kaj pravzaprav pomeni s kisikom obogaten zrak. Pogovarjali se bomo tudi o prednostih in nevarnostih dihanja kisika, pravilni uporabi potapljaškega računalnika in kako analizirati ter pravilno odčitati vrednost kisika v pripravljeni Nitrox mešanici.

Tečaj se lahko izvede v 2 oblikah, kot teoretični tečaj v učilnici ali kot tečaj, ki poleg teoretičnega dela predvideva še 2 nitrox potopa. Tečaja se lahko udeležiš  če si star vsaj 12 let in imaš opravljen tečaj Padi (Junior) Open Water Diver ali več. Izposoja opreme in izdaja mednarodne potapljaške licence sta vključeni v ceno. 

Cena tečaja brez potopov: 100€

Cena tečaja s potopi: 200€


 

Naj vas obvestimo, ko bo tečaj na voljo?

Izpolnite naslednji obrazec in obvestili vas bomo, ko bo tečaj na voljo.